22. lip 2012.

Arsene Wenger: "Olivier Giroud je 90% igrač Arsenala"

Menadžer Arsenala Arsene Wenger je priznao novinarima kako je njegov sunarodnjak i francuski reprezentativni napadač Olivier Giroud jako blizu potpisa za taj londonski klub.

25-godišnji napadač, najbolji strijelac prošlosezonskog prvaka Francuske Montpelliera, se trenutno nalazi s francuskom reprezentacijom na Europskom prvenstvu i za Arsenal bi trebao potpisati po povratku s tog natjecanja.

Vjeruje se kako je Arsenal pristao Montpellieru isplatiti odštetu klauzulu u visini od 14 milijuna eura, a Wenger je priznao kako je transfer jako blizu realizacije.

 "Giroud nije igrao puno na Euru, ali on će 90% sljedeće sezone biti igrač Arsenala. Mislim da je on izniman potencijal i da će se sjajno uklopiti u naš kolektiv i u naš način igre. On je pravi momčadski igrač i zna kako surađivati s ostalim igračima i siguran sam da će biti pravo pojačanje za nas." rekao je Wenger za TF1.

Arsenal je svoj napad već pojačao dovođenjem njemačkog reprezentativca Lukasa Podolskog, koji je ostavio dobar utisak na Wengera i svojim dosadašnjim igrama na Euru.

"Podolski je odradio sjajan posao za njemačku reprezentaciju, on odrađuje vrhunski posao za momčad. On ponekad igra previše opresno, ali ipak je u svom stotom nastupu postigao važan gol protiv Danske. Jako sam sretan s onime što sam do sada vidio od njega." dodao je Wenger.

Nema komentara:

Objavi komentar