20. lip 2012.

Davor Šuker: "Luka bi trebao preći u Real Madrid"

Bivši hrvatski reprezentativac i budući predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker poručio je Luki Modriću kako bi iz Tottenhama trebao preseliti u redove njegovog nekadašnjeg kluba madridskog Reala, jer u Tottenhamu nikad neće osvojiti trofej.


Luka Modrić je, uz Garetha Balea, igrač Tottenhama o čijem se odlasku najčešće špekulira, posebno nakon odlaska Harrya Redknappa s mjesta menadžera. 26-godišnji nogometaš je već odavno privukao pozornost Chelsea, te dva mančesterska kluba, ali Šuker smatra kako bi najbolja destinacija za njega bio španjolski prvak.


"Luka Modrić je igrač koji bi mogao igrati u Realu. On treba preći u klub koji može osvajati trofeje. On bi bio savršen za Real. Preporučio bih predsjedniku Reala Florentinu Perezu da ga dovede. Ako ne potpiše za Real, završit će u Manchester Cityu ili Chelseau. On mora otići iz Tottenhama kako bi osvajao trofeje." rekao je Šuker.

Modrić je uglavnom šutljiv o svojim planovima, a Šukerove riječi je kratko prokomentirao rekavši: "Ponosam sam na to što on misli da bih mogao igrati za Real. To je dobro čuti. Zahvaljujem mu se na njegovim riječima."

Nema komentara:

Objavi komentar