20. lip 2012.

Arsene Wenger: "Van Persie će ostati u Arsenalu"

Menadžer Arsenala Arsene Wenger je uvjeren kako će nizozemski reprezentativac Robin van Persie i ovog ljeta ostati u tom klubu, te ne vidi razloga zašto bi se najbolji strijelac Premier lige prošle sezone želio priključiti Juventusu.

Van Persie ima još samo dvanaest mjeseci ugovora s Topnicima, a iako se Wenger nadao kako će prije početka Europskog prvenstva s njim dogovoriti produženje suradnje, to se nije dogodilo, pa su se špekulacije o njegovom mogućem odlasku nastavile.

Najviše interesa za njegovo dovođenje pokazao je Manchester City, ali otac 28-godišnjeg nogometaša je nedavno ustvrdio kako on nikada ne bi igrao za neki drugi premierligaški klub osim Arsenala.


Španjolski velikani Barcelona i Real također su među onima čija se imena kroz medije provlače u kontekstu mogućeg transfera, ali čini se kako je najzainteresiraniji Juventus, koji traži novog vođu napada.

"On će ostati u Arsenalu. Nema nikakvog razloga zbog kojeg bi jedan vrhunski igrač želio iz Premier lige preseliti u Serie A, bilo da se radi o prestižnosti lige ili financijskim uvjetima." rekao je Wenger za talijanski list La Repubblica.

Nema komentara:

Objavi komentar